Az emberek megszerették a home office-t.

Szponzorált tartalom

www.bestmarkt.hu
www.bestmarkt.hu

Míg egy pár éve még kuriózumnak számított az otthoni munkavégzés, a pandémia jelentősen átalakította a munka világát. Előbb csak kényszerből tértek haza a munkavállalók, aztán mikor már újra lehetőség nyílt a személyes munkavégzésre, sokan szerettek volna otthon maradni. A home office ma már a mindennapjaink része, sok cég pedig – eleget téve a munkavállalók igényeinek – bevezette a home office, vagy a hibrid munkavégzést. Ami azt jelenti, hogy vegyesen töltik az időt az emberek otthon és a munkahelyükön.
Bevallom, én imádok itthonról dolgozni. Persze először furcsa volt, de utána megszoktam és már nem szívesen térnék vissza az irodába. Amikor az ember még azt hiszi, hogy a helyzet csak átmeneti, addig nem igazán gondolkodik azon, hogy otthon is berendezzen magának egy kis irodasarkot. Ahogy azonban teltek a hónapok, egyre több mindent vásároltam magamnak az otthoni kis irodámba.

 

A www.bestmarkt.hu  webáruházban nagyon sok mindent megtaláltam, amire szükségem lehetett itthon. Persze céges laptopom volt, de ideje volt beszereznem hozzá egy klassz kis egeret. Aztán vettem egy gyönyörű, mintás laptoptáskát is, ami nem igazán az itthoni munkavégzéshez jó, de így legalább el tudtam vinni magammal a laptopot és így a munkát is, amikor elutaztam. Egyre jobban vonz a digitális nomádság, sokan körbeutazzák a világot, miközben egy adott helyen dolgoznak. Bár én ezt a család miatt már nem tehetem meg, és a nyaralást sem szeretném munkával tölteni, de azért egy párnapos kikapcsolódáskor mindig magammal viszem a laptopomat.

 

És ha már home office, avagy otthoni iroda. Vettem a www.bestmarkt.hu-n egy nagyon jó hangzású bluetooth-os hangszórót, így itthon azt a zenét hallgatom egész nap, amit csak szeretnék. A munka is sokkal jobban megy így egyébként. Aztán ha utazok, akkor ott a bluetooth-os fejhallgató, ami szintén nagyon jó minőségben szól. De az otthoni kis irodámba még nagyon sok minden elfért.

 

Nyomtatót kaptam itthonra a cégtől, de az irattartókat, rendezőket magamnak szereztem be. Persze ezeket is a www.bestmarkt.hu-ról rendeltem meg. Mint ahogy az asztali lámpámat is, mely szintén nagy segítség a munkában, főleg ha úgy belemerülök, hogy már csak azt veszem észre, hogy este van.

 

Az otthoni munkavégzés persze nem mindig könnyű, főleg annak nem, akinek kisgyermekei vannak, akik nem járhattak óvodába, iskolába. Sokan ilyenkor kétségbe estek, de okos szervezéssel és persze a nagyszülők segítségével ezt is meg lehetett oldani. Én ebben is számíthattam a www.bestmarkt.hu-ra, hisz sok olyan játékot beszereztem itt, amivel a mindennapokban el tudják magukat foglalni a gyerekek. És itt nem feltétlenül csak a számítógépes játékokra gondolok, bár egész nap eljátszanának vele, hanem például a táblagépekre is. Melyekkel játszva tanulhatnak, hisz nagyon sok olyan applikáció van már, melyek mind a tanulást segítik.

 

Azonban nem csak ilyen játékokat lehet kapni a www.bestmarkt.hu-n, hanem mindenféle mást is. A kisbabáknak bébi játékokat, babákat, építőkockákat, jelmezeket, foglalkoztató füzeteket. Érdemes ezekből is jól felszerelkezni, hisz a gyerekek számára fontos, hogy fejlődjenek, tanuljanak, és hogy mindezt játszva tegyék meg. A bestmarkt.hu kínálatában nagyon sokféle játék megtalálható a különböző korosztályok számára, érdemes itt is szétnézni. És nem csak akkor, ha saját csemeténknek keresünk ajándékot, hanem akkor is, ha másvalakit szeretnénk meglepni valamivel. Itt is csak a képzelet szab határt és persze itt is használhatjuk a különböző szűrőket, kereshetünk adott árkategóriában. Az otthoni munkavégzés kezdeti lépései megrémíthetik az embert, de ha megszokjuk, akkor bizony rájövünk, hogy sok előnye van.