Nem hagyományos csapatépítőnk lesz!

Szponzorált tartalom

csapatépítő
csapatépítő
Már évek óta ugyanannál a cégnél dolgozom, de azóta sok minden megváltozott. Például a teljes vezetőséget lecserélték, és az a helyzet, hogy ez nagyon jó hatással volt mindenre és mindenkire. Elkezdtek nekünk tréningeket szervezni, hogy szakmailag fejlődjünk, bevezettek egy bónuszrendszert is, és emellé minden hónapban tartunk egy nagy megbeszélést, ahol a felmerülő problémákat igyekszünk megoldani. Úgyhogy most már kijelenthetem, hogy egy jó helyen dolgozom.

A legújabb dolog, ami mindenkinek nagy meglepetést okozott és az újdonság erejével hatott, hogy az új főnökünk jelezte nekünk, hogy ideje lenne egy csapatépítésnek. Na most az, hogy „csapatépítés” számunkra teljesen ismeretlen volt, abban az értelemben, hogy még soha nem volt ilyen.

A főnök mondta, hogy ő ki is nézett egy tök jó rendezvényszervező céget, ráadásul a programok a Balatonnál lennének. Alaposan utánanézett a dolognak és felvázolta nekünk a tudnivalókat. Például azt, hogy vannak vízi programok – nyilván, hát a Balatonnál van. Ezek lehet vitorlázás, de akár SUP-ozás is. A SUP az utóbbi években lett igazán népszerű, már én is hallottam róla. Viszont kiemelte, hogy csak akkor lesz vízi csapatépítés, ha mindenki magabiztosan tud úszni. Mert, hogy ez feltétel. Ugyan jelen van egy képzett vízimentő is a programok alatt, de nyilván senki nem szeretné, ha baj történne, így erre nagyon kell figyelni, de a Balaton PRO is felhívja erre a figyelmet.

Ami még nagyon tetszett mindenkinek, az a sárkányhajózás volt. Én valahogy mindig féltem tőle, pedig volt pár alkalom, amikor lehetőségem lett volna kipróbálni, de túl alacsonynak éreztem, túl közel a vízhez, szóval valahogy kimaradt. De most, hogy itt is szembejött velem a lehetőség, egy csapatépítés keretében, annak tudatában, hogy még vízimentő is van, hát, felbátorodtam.

Végül egyébként mi a sétahajókázásra szavaztunk, a vitorlázásra, mert addig tudunk beszélgetni, esetleg játszani is valamit, na és persze, a Balaton a magyarok tengere, és mindenki imádja, még csak nézni is a vizét.

De megnéztük az oldalt közösen is, hogy úgy döntsünk. Megtudtuk, hogy a fő kikötője a cég hajóinak Siófokon van, tehát az indulás általában onnan van, viszont, simán ki lehet kötni máshol is, például Balatonfüreden. Na, itt már meg is volt a program: arra gondoltunk, hogy Siófokról indulnánk, Balatonfüreden kikötnénk ebédelni.

– De mi van akkor, ha rossz időt fogunk ki? Befizetünk egy csomó pénzt, és a végén mindent elbukunk, vagy mi?
Csattant fel az egyik kollégám. De a főnök egyből meg is nyugtatta, hogy ilyen nincs, a csapatépítés nem fog dugába dőlni semmiképpen sem. Azt írják a balatonpro.hu oldalán, hogy mindig készülnek beltéren is megtartható programokkal is, pont ilyen esetekre. De mindig figyelik az előrejelzéseket, úgyhogy nem valószínű, hogy ez bárkit is villámcsapásként érjen, ha változás történik.

Szóval, az biztos, hogy egy felkészült és profi csapat áll a Balaton PRO mögött, úgyhogy nincs mitől tartani.
Ki is néztünk egy dátumot, és az alapján kitöltöttük az ajánlatkérő űrlapjukat, amit az oldalon lehet megtalálni. A dátumot azért említem, mert ez fontos: meg kell adni előre a tervezett időpontot ajánlatkéréskor. Persze ez menetközben simán változhat, de a cégnek is tudnia kell, hogy hogyan tervezzen.

Mi már várjuk az ajánlatot és nagyon izgatottak vagyunk, de abban biztosak vagyunk, hogy a Balaton PRO szervezésében az első csapatépítőnk felejthetetlen lesz!