Jogász póló.

Szponzorált tartalom

póló rendelés
póló rendelés
Szerencsésnek mondhatom magam, ugyanis az én baráti társaságom nagyon különleges. Van, akivel már bölcsi óta ismerjük egymást és azt is bátran kijelenthetem, hogy mi jelentjük egymásnak a második családot. Együtt nőttünk fel, ott voltunk egymásnak jóban és rosszban. Végig kísértük egymást az életben és ugyanúgy örülünk a másik sikerének, mint a sajátunknak. Legyen szó egy új munkahelyről, előléptetésről, lakásvásárlásról, eljegyzésről. Legutóbb épp egy diploma megszerzését ünnepeltük, ugyanis Dávidnak sikerült elvégezni a jogi kart.

A buli mellett, szerettünk volna neki valami emléket, ajándékot is adni és arra gondoltunk, hogy mi lenne, ha készítenénk neki egy egyedi pólót. A póló rendelés végül az én feladatom lett, mondván, hogy imádok kutakodni az interneten, és általában pikk-pakk megtalálom mindenre a megoldást. Nos, ez most is így lett.

Szinte azonnal rátaláltam a lolmarkt.hu oldalra, ami egyedi pólók, pulcsik, szájmaszkok és fém bögrék készítésével foglalkozik. Az oldal webshopként üzemel, de a cég amúgy az ország 12 pontján fellehető, ebből az egyik Budaörsön volt. Ha nem lettem volna extra lusta, akár el is mehettem volna az üzletbe, de annyira szuper felhasználóbarát volt az oldal, hogy úgy gondoltam, hogy amellett, hogy ezzel egy csomó időt megspórolok, sokkal nyugodtabban is nézelődhetek a kínálatban. A póló rendelés igazi álom a lolmarkt.hu oldalán, hiszen annyiféle téma közül lehet választani, hogy teljesen kétlem, hogy valaki nem találna kedvére valót, de, ha mégis így lenne, akkor sincs gond, mivel ez a csapat mindenben a rendelkezésedre áll. Van egy saját mintád? Akkor küldd el nekik, ők rányomják a pólóra. Van egy nagyon szuper ötleted, de eszköz híján nem tudod megvalósítani? Akkor csak vedd fel velük a kapcsolatot, meséld el nekik azt, ami a fejedben van és majd ők megvalósítják. Ha ez nem teljeskörű kiszolgálás, akkor nem is tudom, hogy micsoda.

A póló minták esetében majdhogynem 30 különböző főkategória van, de még ezeken a kategóriákon belül is számos téma található meg, így, ha nem haragszotok, ezt most nem számoltam meg külön, mert tuti elvesztettem volna a fonalat.
Szóval szerintem vagy 2 órát eltöltöttem azzal, hogy nézegettem a különböző kategóriákat. Olyan jókat nevettem egyes feliratokon, hogy szinte el is felejtettem, hogy mi is volt az eredeti célom az oldalon. A póló rendelés!

Vettem egy mély levegőt, és elkezdtem koncentrálni. Végül a férfi póló kategóriában kezdtem el kutakodni, azon belül is a munka témában. Sajnos a joghoz közelítő pólót nem találtam, de ha valaki autószerelő, kamionos, vagy tűzoltó témában keresgélne, az mindenképp nézzen el az oldalra, haláli jó pólókat fog találni.
Na, de semmi pánik, ahogy már korábban is írtam, ha nem találod meg azt a mintát, amit keresel, akkor is van megoldás. Gyorsan egyeztettem a többiekkel, és kitaláltunk egy saját ötletet, ami teljesen passzolni fog Dávidhoz. Mivel már elég késő volt, nem akartam telefonálni, de írtam gyorsan egy e-mailt a hello@lolmarkt.hu e-mail címre, amit az ügyfélszolgálat fül alatt találtam meg. Szinte azonnal kaptam egy automatikus válasz e-mailt, hogy fogadták a megkeresésem és nemsokára felveszik velem a kapcsolatot. Így is történt, másnap reggel csörgött is a telefonom.

Egy kedves, fiatalos hang volt a vonal másik végén. Biztosított róla, hogy megkapták az üzenetem, és pár részlet egyeztetése után, mondta, hogy hamarosan küldik a minta tervezetét. Még az nap délig megérkezett, nekem nagyon tetszett, de egy utolsó checkre elküldtem a többieknek is, hogy egységesen mondjuk rá az áment. Délután vissza is jeleztem a lolmarkt.hu-nak, hogy nagyon szuperek, szeretnénk megrendelni a pólót.

A méretválasztásnál figyelni kellett, ugyanis az itteni méretek valamivel eltérnek a megszokottól. A női pólók egy kicsikét kisebbek, a férfi pólók, meg valamivel nagyobbak. Éppen ezért, egy nagyon részletes és jól átlátható méretleírás és táblázat áll rendelkezésre, hogy tuti biztos, hogy jól válassz, de ha ez még mindig nem lenne elég valakinek, egy videót is megnézhetünk arról, hogyan is kell pontosan méretet venni, egy meglévő darab segítségével.

Amúgy egyáltalán nem nagy dolog, mindössze két ponton kell vizsgálni a kedvenc pólódat. Először le kell mérni a nyaktól az aljáig, aztán a két hónalj közötti távolságot, majd ezzel, és a táblázat segítségével betudod lőni a pontos méretet.

A rendelés időtartamára amúgy 1-2 munkanapot ígértek, bár erre én elsőkörben legyintettem egyet, mert a korábbi tapasztalataim szerint az online rendelések 90%-a 5-6 munkanapot is igénybe vesz, de jó nagyokat pilláztam, amikor 2 nap múlva csengetett a futár, hogy meghozta a pólót. Rögtön ki is csomagoltam, hogy meglessem. Nagyon jó anyagú volt és a minta is gyönyörűen volt rányomtatva.

Dávidnak annyira tetszett a póló, hogy rögtön fel is vette, és egész este abban bulizott!