e-tanusitas.eu – ha az energetikai tanúsítás árai is érdekelnek.

Szponzorált tartalom

e-tanusitas.eu
e-tanusitas.eu

Előfordult már, hogy szerettél volna megrendelni egy szolgáltatást, de nem merted, mert nem tudtad, hogy mennyibe fog kerülni? Zavarban vagy, ha telefonban kell az ár után érdeklődni? Nem lesz ilyen problémád, hogyha az e-tanusitas.eu oldalát keresed fel.

Sok minden lehet tabu a mai világban, de az energetikai tanúsítványok ára nem tartozik ezen dolgok közé, hála az e-tanúsítás csapatának. Ezen az oldalon tényleg mindent meg lehet találni, ami csak szóba kerülhet az energetikai tanúsításnál. Azt, hogy mikor kell ilyet csináltatni, hogy mikor nem kell ilyet csináltatni. Azt, hogy milyen folyamatosan megy keresztül az, aki igényel egy ilyen tanúsítványt. Na és persze a legfontosabb: hogy mennyibe fog kerülni az energiatanúsítvány.

Érthető, hogy ez mennyire fontos tényező, hiszen egy ház adás-vétele esetén egyébként is minden forintnak megvan a helye általában, nem hiányoznak még a külön kiadások más egyebekre is. Éppen ezért nézzük is gyorsan a pontos árakat az e-tanusitas.eu-nál.

Ha vidéken szeretnénk, hogy kijöjjenek és végig nézzék a házat energetikai szempontból, majd elkészítsék ennek alapján az energetikai tanúsítványunkat, akkor 24 990 Ft és 32 990 Ft között fog mozogni a ház méretétől függően. Hogyha ugyanezt egy lakással igényelnénk, nem pedig családi házzal, akkor egy kicsit kedvezőbben, 19 990 Ft és 24 990 Ft között kellene fizetni a tanúsításért.

Hasonló, de mégis kicsit olcsóbb a helyzet, hogyha Budapesten belül maradunk. Itt ugyanis egy családi ház tanúsítása 20 990 Ft és 28 990 Ft között van, míg egy lakásé 15 990 Ft és 20 990 Ft között.

A pontos kategóriákért látogasd meg az e-tanusitas.eu oldalt!